opc_loader


Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Mikoloro maakt voor het verzenden van uw bestelling* gebruik van PostNL en DHL. Voor u als klant betekent dit dat u na uw bestelling en betaling zelf in staat bent de verzending te volgen. Voor bestellingen binnen Nederland boven de 45 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht, anders betaalt u 4,95 euro. Voor leveringen aan adressen in België wordt 9,50 euro aan verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen tot 75 euro. Voor bestellingen naar België boven de 75 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Bestelt u voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden (uitgezonderd zon- en feestdagen). Bestellingen op maandag tot en met vrijdag worden dan in de regel de volgende dag bezorgd. Bestellingen op zaterdag en zondag worden in de regel pas op dinsdag geleverd. 


* Sommige bestellingen worden rechtstreeks vanuit de toeleveranciers van Mikoloro verzonden. In dat geval bepaalt de toeleverancier de verzendmethode. 


Vertrouwd winkelen

Webwinkelkeur keurmerk

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Klik hier voor meer informatie.

Levering

Bestellingen voor 16:00 uur worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. Op zondagen en maandagen wordt niet bezorgd.

Verzendkosten

In Nederland worden bestellingen boven de 45 euro gratis verzonden (anders 4,95 euro). Naar België worden bestellingen boven de 75 euro gratis verzonden (anders 9,50 euro).